Имам проблем. Колата ми работи като дизел. На ниски обороти трака, а след 1500-2000 оборота тракането изчезва. Дали не е вариатор???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как се разбира, че вариатора е повреден???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
Питам по този начин, защото съм 99% сигурна, че е вариатор. Пича, от който си взех колата е сменял само компонент от вариатора преди време...и си мисля дали не се е разтракал за нов комплект.
Ако някой е имал такъв проблем ще ми каже със сигурност, че е това.
Прочетох темата - мисля, че е точно това.
Comment
-
Твърде вероятно да е вариатор. Ако трака постоянно и не си за смяна на маслото, ще те разочаровам - с ремонтен комплект няма да се оправи. Ефектът (ако изобщо има) ще е краткотраен. Оправя се с нов вариатор.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеТвърде вероятно да е вариатор. Ако трака постоянно и не си за смяна на маслото, ще те разочаровам - с ремонтен комплект няма да се оправи. Ефектът (ако изобщо има) ще е краткотраен. Оправя се с нов вариатор.
---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:10 ----------
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеЩом го оприличаваш на дизел, най-вероятно е това... Особено ако се чува най-зверски веднага след запалване. В темата от линка пише и против колко кеш се "лекува"
Comment
-
Това, за което ти говориш и наричаш "част от вариатора" всъщност името му е "ремонтен комплект", но ти под "комплект" явно имаш предвид целия вариатор и затова става неразбирането
Първоначално публикувано от Yoko Покажи съобщениеМерси. Това, което прочетох е 300лв...или бъркам??? И за работа 150лв.Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 22:15.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеТова, за което ти говориш и наричаш "част от вариатора" всъщност името му е "ремонтен комплект", но ти под "комплект" явно имаш предвид целия вариатор и затова става неразбирането
.... е вече се разбрахме. ДА!
В такъв случай може и цената да бъркам.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеНея за съжаление не я бъркаш...
Comment
Comment